PASSIE
ALS
DRIVE

We love digital design!

Wat we doen

Digital design is waar we dagelijks met passie en toewijding aan werken. Het ontwerpen van een website strategie en structuur of bijvoorbeeld het bouwen aan een merk met digitaal design als gereedschap.

Wij maken de beste digitale cocktail door de juiste verhouding van ingrediënten. Design en functionaliteit moeten elkaar versterken.

We houden van goed werk en onze eindproducten zijn uniek in uitstraling en intuïtief in gebruik.

Sterk in

Hoe we werken

Niemand kent uw bedrijf, product en doelgroep beter dan u zelf. Daarom is samenwerken cruciaal. Wij doen waar we goed in zijn en daar kunt u op vertrouwen.

inhoud

Elke opdracht bestaat uit een boodschap die bij A begint en bij B moet over komen. Daarom begint elk design bij deze inhoud.

doel

Om een goed design of krachtige website te realiseren moet je weten voor wie je deze maakt. Met het juiste profiel weet je waar je op moet focussen.

onderzoek

Indien vereist doen we gericht onderzoek naar het doel, de doelgroep of bijvoorbeeld naar een nieuwe techniek die de juiste zou kunnen zijn voor het beste resultaat.

strategie

Voordat we ook maar een streep op papier zetten voor het design, wordt er een strategie bepaald op basis van de boodschap, het doel en het onderzoek.

identiteit

De stijl en uitstraling die past bij de boodschap én bij de huisstijl. Jezelf en daardoor herkenbaar zijn is belangrijk.

emotie

De lading en het doel van de boodschap zijn van belang bij het kiezen van de juiste emotie.

inhoud

Ook bij design komt content vóór het design. De vorm is belangrijk maar ondergeschikt aan de content.

vorm

Als de voorbereidingen zijn gedaan kunnen we gaan bepalen welke eye-candy het beste past en het meeste effect heeft

wireframe

De realisatie van communicatie begint bij structuur. Hiervoor worden vaak lay-out schetsen of wireframes gebruikt.

functionaliteiten

Door het zorgvuldig selecteren van de nodige functionaliteiten kunnen we deze gericht toevoegen. Kwaliteit > kwantiteit.

vulling

Het moment waarop alles samen komt en de wireframes ook voorzien worden van de content. Belangrijk, ook om te kijken of de strategie goed uit de verf komt.

finetunen

De kans dat alles in één keer goed is, is klein. Daarom is het bijschaven, controleren, testen en finetunen, zeker bij websites, misschien wel de meest belangrijke (laatste) stap

Ontdek iX Studios
Kun jij alle 4 schatkisten vinden?

Experts

Deze experts werken met passie aan elke opdracht

Waar komen we vandaan

De oprichting en ontwikkeling van iX Studios